snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Transport Breda

Courier Doornbos verzorgt graag uw transport in zowel Nederland als de rest van Europa. Ons transportbedrijf is gevestigd in Breda en vervoert vanuit daar een groot aantal goederen. Als u een transport aan ons over wilt laten, kunt u rekenen op een snelle, professionele en klantgerichte dienstverlening. Vaak komen wij uw goederen al binnen 30 minuten ophalen. Daarna zal de chauffeur meteen doorrijden naar de plaats van bestemming. Deze kan in Nederland, maar ook in een ander Europees land zijn. Wij vervoeren alle goederen over de snelste weg in Nederland en/of Europa.

Divers transport in Breda mogelijk

Het maakt voor ons niet uit wat u wilt transporteren. Wij hebben verschillende wagens die geschikt voor kleinere maar ook grotere transporten. Zo kunt u uw goederen laten vervoeren in een van onze combo’s, bussen en bakwagens. Naast het vervoeren van reguliere goederen, kunnen wij ook een koeltransport verzorgen. Hiervoor hebben wij enkele koelunits tot onze beschikking. Het is mogelijk koeltransporten tot 1m3 door ons te laten verzorgen. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden bij ons transportbedrijf in Breda, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voordelige tarieven voor transport in Breda

Wij beloven u voordelige tarieven voor transport in Breda. Al onze tarieven zijn scherp. Tol en/of veerkosten en eventuele wachttijden zijn niet inbegrepen in onze tarieven. Het is altijd mogelijk om vooraf een prijsafspraak te maken met ons transportbedrijf in Breda. Zo krijgt u achteraf niet met kosten te maken die u niet had verwacht.

Altijd service

Wij zijn te allen tijde in te schakelen voor een transport in Breda. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij in te schakelen voor het transporteren voor goederen. Wij kunnen op ieder gewenst moment uw goederen komen ophalen. Transporten met een spoedeisend karakter zijn geen enkel probleem voor ons! Als u meer wilt weten over onze diensten of een transport aan ons wilt uitbesteden, kunt u contact opnemen met ons transportbedrijf in Breda via 076-5810602.

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id="164" title="Contactformulier 1"]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl