snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Sneltransport Breda

Wilt u iets verzenden waarbij spoed vereist is, maak dan gebruik van de sneltransport dienst van Courier Doornbos in Breda. Hierbij brengen wij uw goederen rechtstreeks naar uw klant, waardoor u gegarandeerd bent van een snelle levering. Hierbij staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw pakketje te verzenden door heel Europa.

Altijd snelle levering dankzij sneltransport bij Courier Doornbos in Breda

Heeft u uw klant een spoedlevering beloofd? Dan is het sneltransport van Courier Doornbos in Breda een ware uitkomst voor u. Onze ervaren chauffeur komt namelijk zo snel mogelijk, altijd binnen 30 minuten, de goederen bij u ophalen. Vervolgens worden de goederen via de snelste weg naar de eindbestemming gebracht. Ondanks dat de goederen snel worden geleverd, worden ze hierbij nog steeds met de grootste zorg behandeld. Wanneer de goederen afgeleverd zijn, is het mogelijk om, indien gewenst, een bevestiging met het tijdstip van ontvangst en naam van de ontvanger te krijgen.

Maakt u gebruik van onze sneltransport service in Breda?

Wij staan altijd voor u klaar als spoedkoerier. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u zich hier heel eenvoudig voor aanmelden. Dit doet u namelijk telefonisch, door te bellen naar 076-5810602. Vervolgens staat er binnen de kortste keren een ervaren chauffeur bij u voor de deur.

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id="164" title="Contactformulier 1"]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl