snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Koerierswerk

Wilt u koerierswerk uitbesteden? In omgeving Breda zijn er tal van koeriersbedrijven die u graag van dienst zijn. Maar hoe weet u zeker dat een koeriersdienst in Breda u voldoende kwaliteit kan bieden? Als u kiest voor Courier Doornbos bent u daar honderd procent zeker van. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en klantgerichte service. Wij staan graag voor u klaar en vervoeren al uw goederen zowel in Nederland als andere Europese landen.

Courier Doornbos: de expert onder koeriersbedrijven in Breda

Onze koeriersdienst in Breda belooft u een snelle levering van al uw goederen. Dat begint al bij het ophalen van de goederen. Als u een zending doorgeeft, kunnen wij al binnen 30 minuten bij u voor de deur staan om de goederen op te halen. Vervolgens brengen wij ze zo snel mogelijk naar uw klant. Dit kan zowel een nationale als internationale klant zijn. Wij vervoeren zo snel mogelijk via de snelste weg door heel Nederland en/of Europa. Wij doen ons werk met behulp van diverse wagens. Zo kunt u onder andere uw goederen laten transporteren in een:

  • Combo;
  • Bus;
  • Bakwagen.

Naast gewone goederen, is ons koerierswerk ook geschikt voor speciale goederen. Zo is bijvoorbeeld koeltransport mogelijk bij ons tot 1m3. Zo is het mogelijk om onder andere voedingswaren of medicijnen te vervoeren. Wij kunnen overigens ook grotere transporten verzorgen indien dat nodig is. U kunt daarvoor contact opnemen met onze koeriersdienst in Breda. Wij onderscheiden ons door deze grote verscheidenheid aan transporten van andere koeriersbedrijven in Breda.

Wat valt er onder onze tarieven?

Wij garanderen u zeer scherpe tarieven ten opzichte van andere koeriersbedrijven in Breda. U dient er rekening mee te houden dat u naast onze tarieven ook nog apart moet betalen voor tol en/of veerkosten en eventuele wachttijden. Toch blijft ons koerierswerk zeer voordelig. Als u meer informatie wilt over onze tarieven, kunt u altijd vooraf een prijsafspraak maken met onze koeriersdienst in Breda.

Een transport doorgeven

Als u onze koeriersdienst in Breda wilt inschakelen voor een goederentransport, kunt u contact met ons opnemen 076-5810602. Dan maken we gelijk een afspraak met u. Op ons koerierswerk kunt u rekenen.

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id="164" title="Contactformulier 1"]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl