snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Koeriersbedrijf Breda

Courier Doornbos is een veelzijdig koeriersbedrijf in Breda. U kunt bij ons altijd rekenen op een snelle levering van uw goederen, waarbij we op elk moment van de dag en op elke dag van de week voor u beschikbaar zijn. Hierbij dragen we de grootste zorg voor uw goederen. Zo zorgen we ervoor dat ze altijd veilig op hun bestemming aankomen. Wat u ook wilt laten vervoeren, het is mogelijk bij ons koeriersbedrijf in Breda.

Koeriersbedrijf in Breda, voor het vervoer van al uw goederen

Waarom u Courier Doornbos inschakelt voor het vervoeren van uw goederen? Omdat u bij ons altijd op snelle en goede zorg kunt rekenen. Dat is echter bij lange na niet het enige wat wij te bieden hebben. Zo zijn wij ook erg flexibel. Of u nu een envelop wilt versturen of meerdere pallets wilt vervoeren, wij kunnen het vervoeren op de manier die u wilt. Wij beschikken dan ook over een veelzijdig wagenpark, bestaande uit:

  • Combo;
  • Bus;
  • Grote bus;
  • Bakwagen/viermeter;
  • Vrachtwagen;
  • Trailer.

Dankzij dit uitgebreide wagenpark kunnen wij alle soort verzendingen verzorgen. Wij kunnen dan ook tot een maximum van 25.000kg vervoeren. Wilt u ons koeriersbedrijf in Breda inschakelen voor het vervoeren van uw goederen? Dan kunt u hier telefonisch voor aanmelden door te bellen naar 076-5810602. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar om een snelle levering van uw goederen te verzorgen.

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id="164" title="Contactformulier 1"]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl