snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Koerier Breda

Courier Doornbos is een koerier in het westen van Brabant, te vinden in de regio van Oosterhout, Breda en Etten-Leur, waar u terecht kunt voor al uw transportdiensten. Al sinds 1997 zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van koeriersdiensten. In de loop van de jaren zijn wij ons echter steeds verder blijven ontwikkelen, waardoor we zijn uitgegroeid tot het bedrijf wat we nu zijn. Zo hebben we onze specialisatie uitgebreid naar talloze soorten transporten, zo ook zendingen waar extra aandacht nodig is. U kunt ons bedrijf in regio Breda, Oosterhout en Etten-Leur in Brabant, dan ook inschakelen als koerier voor al uw transporten.

Koerier met beste service in regio Breda, Oosterhout en Etten-Leur, in de provincie Brabant

Bij Courier Doornbos kunt u rekenen op een hoge mate van flexibiliteit. Zo staan wij op elk moment voor u klaar. Hiermee bedoelen we dan ook dat we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn voor het transporteren van uw goederen. Doordat wij de goederen rechtstreeks naar uw klant brengen, kunt u bij ons ook altijd rekenen op een snelle levering. Is er spoed vereist bij uw transport? Ook dat is geen probleem voor deze koerier in Brabant. Binnen een half uur staan wij al bij u voor de deur om de goederen op te halen. Vervolgens brengen wij deze via de snelst mogelijke weg naar de eindbestemming. Indien gewenst, voorzien we u hierbij van een bevestiging van de aflevering, met daarop het tijdstip van ontvangst en de naam van de ontvanger. Zo weet u zeker dat uw goederen goed en intact terecht zijn gekomen.

Koerier in omgeving Breda, Oosterhout en Etten-Leur, beschikbaar voor ál uw goederen

Binnen Courier Doornbos beschikken we over een uitgebreid wagenpark. Zo beschikken we over combo’s, trailers en alles wat daar tussen zit. Of u nu een klein pakketje wilt verzenden of een hele lading aan pallets, het kan allemaal bij Courier Doornbos. Wij kunnen hierbij een maximum van 25.000kg vervoeren. Verder hebben wij al onze voertuigen uitgerust met een realtime volgsysteem. Hierdoor zijn wij te allen tijde op de hoogte van de locatie van uw goederen en kunnen we u op de hoogte houden van de vorderingen.

Laat u uw goederen transporteren door Courier Doornbos?

Maakt u ook gebruik van de goede service die u kunt verwachten van Courier Doornbos? Schakel ons dan in als koerier voor het transporteren van uw goederen vanuit omgeving Breda, Oosterhout of Etten-Leur naar waar u maar wil in Europa. U kunt uw transport bij ons heel gemakkelijk aanmelden door te bellen naar 076-5810602. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden als koerier in Brabant? Ook daarvoor kunt u natuurlijk altijd even bellen.

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id="164" title="Contactformulier 1"]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl