snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Koeltransport Breda

Als u een koeltransport wilt laten verzorgen, kan Courier Doornbos in Breda u helpen. Wij transporteren diverse goederen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Onze dienstverlening is professioneel en klantgericht. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Of het nu gaat om een kleine zending binnen Nederland of een groter transport naar het buitenland, onze betrouwbare en representatieve chauffeurs regelen het allemaal voor u.

Koeltransport door professioneel transportbedrijf in Breda

Voor ons transport maken wij gebruik van verschillende soorten vervoersmiddelen. Zo beschikken wij over een aantal combo’s, bussen en bakwagens. U kunt in deze wagens ook goederen laten vervoeren die gekoeld moeten blijven tijdens het transport. Daarvoor hebben wij enkele koelunits tot onze beschikking. Hiermee kunnen wij koeltransporten tot 1m3 verzorgen. Voor een koeltransport bent u in Breda bij ons dus aan het juiste adres.

Snelle dienstverlening

Wij streven ernaar ieder transport zo snel mogelijk uit te voeren. Wij komen dan ook binnen 30 minuten uw goederen ophalen en gaan vervolgens snel richting de plaats van bestemming. Er vindt geen combinatie met andere transporten en overslag plaats. Zo is er ook geen onnodig tijdverlies. Als u graag gebruik wilt maken van ons koeltransport, kunt u contact opnemen met ons transportbedrijf in Breda via 076-5810602. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Andere bezoekers bekeken ook:

Transport Breda | Internationaal koerier | Koerierswerk

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id="164" title="Contactformulier 1"]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl