snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Internationaal koerier

Bent u op zoek naar een internationaal opererende koerier? Dan bent u bij koeriersdienst Courier Doornbos aan het juiste adres. Onze koeriersdienst transporteert zowel nationaal als internationaal diverse goederen. U vindt ons in Breda. Wij streven ernaar altijd binnen 30 minuten de goederen bij u op te halen, om deze vervolgens zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te vervoeren. Voor internationaal goederentransport is Courier Doornbos het meest geschikte koeriersbedrijf.

Internationaal uw goederen laten transporteren door koerier

Zowel particulieren als bedrijven moeten regelmatig goederen transporteren. Als u een internationaal transport wenst, kan een koeriersbedrijf als Courier Doornbos u van dienst zijn. Onze koeriersdienst staat bekend als professioneel, klantgericht en snel voor zowel zending op nationaal als internationaal niveau. Onze chauffeurs zijn zeer betrouwbaar en representatief. Zij vervoeren uw goederen via de snelste weg door heel het land en/of Europa. Als u bij ons een nationaal of internationaal transport aanvraagt, staat onze koerier vaak al binnen 30 minuten bij u voor de deur. Transporten met een spoedeisend karakter zijn voor ons geen enkel probleem. Wij streven ernaar uw goederen zo snel mogelijk af te leveren bij uw klant. Wij rijden overigens altijd zelf. Er zullen geen combinaties zijn met andere transporten. Ook is er bij ons nooit sprake van overslag. Een snelle bezorging zonder onnodig tijdverlies is bij ons gegarandeerd.

24 uur per dag en 7 dagen per week

Wij willen u als koerier van nationaal en internationaal transport te allen tijde van dienst kunnen zijn. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt op ieder gewenst moment contact opnemen met onze koeriersdienst en deze inschakelen voor een nationaal of internationaal transport.

Tarieven van ons internationaal georiënteerde koeriersbedrijf

Zowel voor nationaal als internationaal transport gelden bij ons koeriersbedrijf zeer scherpe tarieven. Onze tarieven zijn overigens wel exclusief tol en/of veerkosten en eventuele wachttijden. Als u het prettig vindt, kunnen wij vooraf met u een prijsafspraak maken. Wanneer u nog meer informatie wilt over onze koeriersdienst of de tarieven voor internationaal transport, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 076-5810602.

Andere bezoekers bekeken ook:

Goederentransport | Koeriersbedrijf Breda | Koerierswerk

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id=”164″ title=”Contactformulier 1″]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl