snelle correcte bezorging
van uw goederen

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Nationaal & internationaal

N

Snelle levering

Goederentransport

Goederentransport laat u natuurlijk over aan een specialist, zoals Courier Doornbos. Wij zijn een snelle en betrouwbare koeriersdienst die zeer professioneel en klantgericht te werk gaat. Ons koeriersbedrijf is opgericht in 1997 en verzorgt inmiddels het transporteren van diverse goederen op zowel nationaal als internationaal niveau.

Professioneel en klantgericht goederentransport

U kunt onze betrouwbare en representatieve chauffeurs inschakelen voor het transporteren van diverse goederen, met zowel een nationale als internationale bestemming. Zij kiezen altijd de snelste weg door heel Europa. Het maakt voor ons niet uit hoe snel uw goederen moeten worden geleverd. Alles is mogelijk! Als u wilt, kunnen wij al binnen 30 minuten de goederen bij u ophalen. Daarna zullen wij de goederen zo snel mogelijk naar uw klant transporteren. Bij ons is er geen combinatie met andere transporten en ook geen overslag. Dit zorgt ervoor dat we nog sneller zijn. Een snelle en correcte bezorging kan op deze manier worden gegarandeerd. Wij beperken onnodig tijdverlies tot een absoluut minimum bij ons goederentransport.

Ons wagenpark

Wij beschikken over verschillende soorten transport. Zo kunnen wij uw goederen transporteren in diverse combo’s, bussen en bakwagens. Wij kunnen daardoor ook grotere transporten verzorgen. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor zeer specifiek goederentransport, zoals een koeltransport. Het transporteren van al uw goederen laat u met een gerust hart aan ons over.

Scherpe tarieven voor goederentransport

Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat alle goederen snel, professioneel en betrouwbaar worden getransporteerd. U vindt het natuurlijk wel zo prettig als het transporteren van uw goederen ook nog eens zeer scherp geprijsd is. Daar kunt u bij ons zeker op rekenen! Houd er rekening mee dat onze tarieven exclusief tol en/of veerkosten en eventuele wachttijden zijn. Als u meer duidelijkheid wilt, kunnen wij altijd vooraf met u een prijsafspraak maken.

Wilt u meer informatie over het transporteren van goederen?

Als u meer wilt weten over onze koeriersdiensten, kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 076-5810602. Dan kunnen onze medewerkers u meer informatie geven over onze betrouwbare en snelle goederentransport.

Andere bezoekers bekeken ook:

Koeltransport Breda | Transport BredaSneltransport Breda

Meer informatie

 

Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons (076 5810602)

Neem contact op

[contact-form-7 id="164" title="Contactformulier 1"]

Courier Doornbos

Tilburgseweg 155
4817 BC Breda
T: +076-5810602
F: +076-5716237
E:info@courierdoornbos.nl